✓ Iedere dag vers bereid

✓ Online bestellen mogelijk

✓ Werk lunch ook mogelijk

Wil je lekkere broodjes kunnen aanbieden bij een meeting en ben je op zoek naar de catering hiervan? Houd je een evenement en moet de lunch nog verzorgd worden? Bekijk dan de menukaart van Helen’s Bakery in Middelburg. Met een groot aanbod aan verschillende broodjes kunnen we met de catering voor jouw evenement of meeting iedereen blij maken.

✓ Iedere dag vers bereid

✓ Online bestellen mogelijk

✓ Werk lunch ook mogelijk

Belegde broodjes bestellen in Middelburg doe je bij ons gemakkelijk online

Ga jij voor een heerlijk broodje martino? Heb je meer zin in een warme panini ham-kaas? Of kies je liever voor een vegetarisch broodje geitenkaas? Wanneer je onze menukaart bekijkt, zul je je verbazen over de veelzijdigheid aan keuzes en de heerlijke smaakcombinaties. Daarnaast hebben we elke maand een nieuw wisselend broodje om je vingers bij af te likken! Kies het belegde broodje dat je wilt bestellen en klik de verschillende opties aan voor je online betaalt met iDEAL. Zo makkelijk is het. Scrol snel naar beneden om het online aanbod aan belegde broodjes te bekijken en ga snel over tot bestellen.

Stokbrood Middelburg

Lunch bestellen voor op je werk?

Ook dat kan bij Helen’s Bakery! Download hieronder onze bestellijst en geef jouw lunchbestelling voor 10.00 uur door. Andere tijden zijn mogelijk in overleg, dus neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0118 578 556 of door een e-mail te sturen naar info@helens-bakery.nl. Online belegde broodjes bestellen voor het hele kantoor was nog nooit zo makkelijk en lekker!

Op zoek naar een broodjes catering?

Je bestelling