Helen’s Bakery garandeert dat je bij ons veilig je broodjes, cookies, smoothies en andere producten kan kopen. Door onderstaande handelingen zijn je persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

SSL beveiliging

Pagina’s met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer – Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL – protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd, drastisch verminderd.

Vertrouwelijke gegevens

Wanneer je een order plaatst in de webwinkel worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen alleen gebruikt worden voor de verwerking van je bestelling.

Meer over de privacy policy van Helen’s Bakery

Veilig betalen

Via onze website kun je gemakkelijk, veilig en eenvoudig je chocoladerepen kopen. Aankopen die je via onze website doet kun je direct online betalen via iDeal.

Om een veilige betaling van de bestelling te garanderen, maakt Helen’s Bakery gebruik van gerenommeerde internetbetalingssystemen. Op het moment dat je gaat betalen, worden je betalingsgegevens beveiligd verstuurd (over zogenaamde ‘secure connection’).

De betalingsgegevens (zoals je internetbankieren gebruikersnaam en wachtwoord) die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door ons gelezen of anderzijds achterhaald worden.

Je bestelling