✓ Iedere dag vers bereid

✓ Online bestellen mogelijk

✓ Werk lunch ook mogelijk

Wanneer je voor de lunch heerlijke luxe broodjes wilt bestellen, is er in Middelburg eigenlijk maar één plek waar je gegarandeerd heerlijke verse producten bestelt. Bij Helen’s Bakery kies je voor verse ingrediënten, huisgemaakte salades en beleg, en de lekkerste smaakcombinaties. Naast heerlijke luxe lunch broodjes kun je bij ons ook koekjes, sapjes en koffies bestellen. Neem snel een kijkje en laat het watertanden beginnen!

✓ Iedere dag vers bereid

✓ Online bestellen mogelijk

✓ Werk lunch ook mogelijk

Voor lunch op kantoor in Middelburg de lekkerste luxe broodjes online bestellen

Wil jij met jouw collega’s een keertje extra genieten tijdens de lunch en lekkere luxe broodjes bestellen? Bij Helen’s Bakery doe je dit gemakkelijk online. Bekijk onze uitgebreide menukaart en kies jouw favorieten. Je bestelt door op jouw keuze te klikken en jouw voorkeuren aan te geven. Wanneer je een grote zakelijke bestelling gaat plaatsen, maak je gebruik van onze bestellijst voor bedrijven. Geef het op tijd aan wanneer je bijvoorbeeld een bestelling plaatst voor de catering van een meeting of een ontbijtbestelling!

Broodjes en nog zo veel meer!

Naast heerlijke broodjes kun je bij ons terecht voor nog veel meer lekkers! Zo bestel je de lekkerste vers gebakken koeken en brownies, lekkere verse sappen en de meest heerlijke koffievariaties. Daarnaast bieden we elke maand de Helen’s Special aan. Dit is een speciaal maandelijks wisselend broodje, dat zo lekker is dat het eigenlijk vast op de kaart zou moeten staan! Probeer jij die van deze maand?

Smoothie Middelburg

Neem gerust contact met ons op

Wil je weten wat er mogelijk is voor het bestellen van jouw zakelijke lunch zodat je kunt genieten van heerlijke luxe broodjes? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0118 578 556 of door een e-mail te sturen naar info@helens-bakery.nl. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en verzorgen altijd een gegarandeerd geslaagde lunch!

Wilt u een lunch bestellen?

Je bestelling